ndriçim APLIKIMET


"E drejta Drita bën të jashtëzakonshme."

 • Sports Lighting

  Sports Lighting

  Ofertat e GI LED dritë të lartë direk, LED dritë stadium për ndriçim sportive, ideale për përdorim në qendrën sportive, autostradë bashkohen, stadium, pol të lartë direk.
 • Fish Lighting

  Fish Lighting

  GI offers LED fish attracting lights, fish attracting LED Lights, above water fishing light for fishing lighting, perfect for attracting fish.
 • Ndriçimi i kërkimit

  Ndriçimi i kërkimit

  GI offers high quality LED Searchlight, with nearly parallel light rays and long range of up to 3000 meters, perfect for searching operation, rescuing operation, lighting icebergs, lighting narrow channel, etc.
 • Lighting industriale

  Lighting industriale

  GI ofron LED UFO bay lartë, LED gji linear të lartë, LED bay rrumbullakët të lartë, LED prodhimit të lartë gji të lartë për ndriçim industrial, ideale për përdorim në depo, fabrikë të prodhimit, supermarket, etj
 • Ndriçimi Outdoor

  Ndriçimi Outdoor

  GI ofron LED shoebox parking dritë, LED dritë kulm, LED dritë nga përmbytjet, LED paketë mur për ndriçim në natyrë, ideale për përdorim në parkingun, rrugë, garazh, polet flamurin etj
 • Landscape Lighting

  Landscape Lighting

  Oferta GI LED përmbytjet peisazhit dritë dhe LED dritë nga përmbytjet plumb për ndriçim peizazhit, ideal për përdorim në peisazhet, detaje të ndërtimit dhe polet flamur.
 • retrofit Lighting

  retrofit Lighting

  GI ofron kits retrofit LED për të zëvendësuar halopgjen, halide metalike, natriumi presion të lartë dhe llambat CFL, kursimit të energjisë dhe të mjedisit miqësore.

RRETH SHBA


"Cilësia - prioriteti ynë kryesor!"

 • Green-Inova

Një Partner Ju mund të besimit për Cilësi LED Regjistrimet!

Gjelbër Inova Lighting Technology (Shenzhen) Limited është një ndërmarrje kombëtare të teknologjisë së lartë, dhe ka qenë një R & D dhe udhëheqës prodhuese në lightings komerciale dhe industriale LED që nga viti 2009. Ne krenohemi me prodhim të lartë-fund LED ndriçim, duke përfshirë ndriçim LED stadiumit, LED ndriçimit të lartë direk, etj Gjatë viteve, Green Inova ka fituar një reputacion të mirë me produkte të kualitetit të lartë dhe shërbim të madh të konsumatorëve. GI ka dy fabrika të vendosura në Shenzhen, dhe mbi 200 të punësuar. Ne përdorim të lartë të efikasitetit makinave automatike dhe GJYSEMAUTOMATIKE, të tilla si makina SMT, makina reflow bashkim, makina bombol me vrimë nxjerrëse zam, makina mbushje, makina shtypjen klishe, makina kanate, Cartooning nënshkrimin e makinave, leukoplast makina, etj kapacitet mujor për ndeshjeve LED është 150.000 copë .

certifikatat PATENTAT


Green Inova is ISO 9001:2015 certified that ensures our processes are all accredited to ISO 9001 ensuring the highest standards for quality.
And we also have numerous lighting certifications & own 47 patents.

"Quality means doing it right when no one is looking."

Quality - prioriteti ynë kryesor!

WhatsApp Online Chat!